IMG_3232

Feestzaal Bassin ligt aan de oevers van de Schelde.

De locatie beschikt over 2 grote tuinen, 2 grote zalen en een grote bassin die als zwemvijver kan gebruikt worden.

De eerste zaal heeft een capaciteit om 200 personen zittend te laten dineren. Deze zaal beschikt over een hoog plafond en is deels bekleed met glas waardoor er veel lichtinval is.

De tweede zaal, ook wel de “catacomben” genoemd, beschikt over prachtige gewelven met dikke stenen muren. Deze zaal wordt gebruikt voor het avondfeest omdat deze zaal bijna volledig geluidsdicht is en hier de bar te vinden is.

Aangezien er twee grote tuinen zijn is er de mogelijkheid om jullie feest grotendeels buiten te laten doorgaan zodanig dat de gasten kunnen meegenieten van de sfeer van de omgeving. Hierbij heeft u een prachtig zicht over de Schelde en het natuurreservaat aan de andere kant van de oever.

Feestzaal Bassin behoudt zich om de klant de nodige tijd te geven om zijn feest voor te bereiden en er volop van te genieten. Daarom kiezen we ervoor om per datum slechts 1 feest te plannen op de site. Aangezien de site groot is en het industriële karakter u de mogelijkheid geeft om talloze zaken met de site te doen wensen wij eventplanners of weddingplanners de nodige tijd te geven om dit voor te bereiden de week voor het event.

Buiten de bereikbaarheid naar de locatie is het ook belangrijk dat er op de locatie zelf een efficiënte levering van goederen of materiaal kan gebeuren. Ook dit is mogelijk, op de gehele site kan men rijden met zowel auto’s als vrachtwagens indien nodig om zaken te leveren.


Contact